SAMO NJEMU RECI „DA“: Evo za kakvog muškarca ćeš se udati prema svom horoskopskom znaku

146

Izgleda da svako ima mišljenje o vjenčanjima i pogodnim mladoženjama. Zapravo, ako pratite i vjerujete astrologiji, sigurno znate da i zvijezde imaju sopstvene ideje o tipu muškarca u koga ćete se zaljubiti, a na kraju i udati… ako bi bilo po njihovom. Saznajte kakav je to tip muškarca koji vam zvijezde predviđaju zavisno od toga koji ste horoskopski znak.

1 Ovan (21. mart – 19. april): Udat ćete se za čovjeka od akcije

Vama je potreban neko ko će ići korak u korak sa vama. Udat ćete se za čovjeka koji dijeli vašu ljubav prema avanturama i koji je takmičarskog duha. On će biti snažan, atletski tip muškarca koji uvijek pobeđuje i nema tog izazova na koji nije spreman. Ovakav muškarac će rijetko samo sjediti na svojoj zadnjici jer ne može da podnese da ne radi ništa. Vaš budući muž ne bježi od borbe i uživa u vođenju ljubavi podjednako kao i vi.

2 Bik (20. april – 20. maj): Udat ćete se za snažnog muškarca velikih apetita

Vaš izabranik će biti prizemna osoba, snažne volje, senzualan i muškarac koji voli da uživa u životu. On će biti onaj dominantan u vašoj vezi, ali ne na nasilan način – već tako da učini da se osjećate sigurno i podržano. Vaš budući saputnik će vam uvijek čuvati leđa.

Blizanci (21. maj – 20.jun): Udat ćete se za muškarca koji umije da razgovara

Za vas nema ničeg privlačnijeg od osobe čija je inteligencija jednaka vašoj, koja vas zabavlja i koja je sjajan sagovornik. Život nikada nije dosadan sa ovim tipom. Kako vas je privukao njegov um, a ne fizički izgled, biće vam privlačan i kada ostari.

4 Rak (21. jun – 22. jul): Udat ćete se za muškarca koji će biti vaše sigurno gnijezdo

Vas privlače osjetljivi i muškarci koji razumiju, a najprijatnije će vam biti sa muškarcem kojeg možete da zamislite kao oca. On ne mora biti stariji ili u vidu očinske figure, već neko pored koga ćete se osjećati emotivno i finansijski sigurno. Lako ćete moći da ga zamislite kao oca svoje djece. On će biti vaša stijena pored koje ćete uvijek biti sigurni i zaštićeni.

Lav (23. jul – 22. avgust): Udat ćete se za nekog harizmatičnog

Hajde da priznamo: Volite da ste zvijezda, ali ćete rado podijeliti svjetlost reflektora sa nekim ko je vaša srodna duša. Muškarac za koga ćete se udati, imat će šarm i harizmu na izvoz i izgledat će ludački dobro. On će biti izuzetno velikodušan, srdačan i potpuno će razumjeti i cijeniti ono što vas čini tako spektakularnom. Vas dvoje ćete vladati svijetom.

6 Djevica (23. avgust – 22. septembar): Udat ćete se za dobrog muškarca sposobnog za sve

Potreban vam je neko ko će poštovati vaše granice, ali i unijeti malo kreativnosti i humora u vaš analitični svijet. Da, biće inteligentan (vi ne biste prihvatili ništa manje) i ljubazan, uredan i čist, ali takođe jedan od onih ljudi sa iskrom u očima, koji umije da smanji napetost u svakoj situaciji. Vi ne želite muškarca koji je sirov i grub u javnosti, ali biće u redu ako postane malo divlji iza zatvorenih vrata.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Udat ćete se za žurku na nogama

Postoje velike šanse da se Vaga uda upravo za Vagu. Gdje će drugo pronaći nekog ko je društveno nadaren kao i ona? Čovjek za koga ćete se udati biće izuzen govornik, otvoren i zabavan. Da li smo pomenuli da će biti i veoma privlačan? On voli da izlazi i uživa u svemu od žurki preko koncerata do pozorišta. Čak i kada se vjenčate, neće prestati da pravi romantične gestove.

8 Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Udat ćete se za misterioznog muškarca

Škorpije privlače misteriozni, žestoki i pomalo opasni tipovi (za razliku od njih samih). Vi ste snažne volje, posesivni i možete ponekad biti malo zadrti, pa teško da je šokirajuće za kakvog ćete se muškarca udati. Konstantno ćete biti uzbuđeni psihološkim igrama moći između vas dvoje i nevjerovatnom privlačnošću koju ćete osjećati između vas. Provest ćete život pokušavajući da shvatite šta je to što onu drugu osobu pokreće.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar): Udat ćete se za putujućeg filozofa

Strijelčevima je potreban partner sa kojim mogu da dijele avanture i putovanja, kao i neko sa kime mogu da vode filozofske razgovore. Muškarac za koga ćete se udati biće savršen balans iskrenosti, integriteta, duhovnosti i humora. Biće vam najbolji prijatelj, učitelj i vodič, a nikako kočnica ili teret – jer će imati pravu ljubav.

10 Jarac (22. decembar – 19. januar): Udat ćete se za nekog ambicioznog

Godine su za vas samo broj, pa ako pronađete uspješnog muškarca, sa ciljem i ozbiljnom budućnošću, udat ćete se za njega. Vi želite samo ozbiljnu vezu, a ne prijateljstvo sa povlasticama. Vaš budući muž će već mati dobru karijeru kada se upoznate i na kraju i vjenčate. Vi znate da je za dobar brak potreban rad, i oboje ste spremni da na njemu i radite.

Vodolija (20. januar – 18. februar): Udat ćete se za idealistu

Vaš budući suprug će vas zaintrigirati od prvog momenta kada se budete upoznali jer će biti uzbudljiv, drugačiji i nepredvidljiv. On će biti pomalo buntovnik, sa stavovima koji će vjerovatno šokirati neke ljude. Vi, uostalom, ni ne želite nekog dosadnog i tromog. Ovaj muškarac će vas uzbuđivati na mnogo načina – mentalno, emotivno i u spavaćoj sobi. Obožavat ćete njegovu želju za eksperimentisanjem i isprobavanjem novih stvari.

12 Ribe (19. februar – 20. mart): Udat ćete se za spasitelja ili nekoga kome je potrebno da bude spašen

Vi volite sanjare, romantične i osjetljive tipove. Često pomažete onima u nevolji i ako je i njemu potrebno spasavanje, rado ćete mu pomoći. Sa druge strane, vi ste nepopravljiv romantik i ne biste imali ništa protiv da neko i vas spasi s vremena na vrijeme. Udat ćete se za muškarca koji može da bude i spasitelj i spašeni, jer će to biti jedna od rijetkih veza sa savršenim sparivanjem, kao da ste jedna osoba.