ČETIRI PREDNOSTI IZLAŽENJA S VIŠE MUŠKARACA ODJEDNOM

46

U svijetu je to sasvim normalno, kod nas malo manje, ali činjenica je da sve više žena napušta tradicionalni pristup ljubavi i istovremeno daje šansu nekolicini muškaraca. Neki će to kritizirati, ali upravo je taj pristup ono što pametne žene preferiraju kad je u pitanju ljubav. Razlozi su vrlo jednostavni.

Omogućuje brzu usporedbu

Umjesto da saznaje što točno želi vezu po vezu, žena koja se istovremeno viđa s više muškaraca će puno brže shvatiti što joj odgovara, a što ne i tako postati bolja osoba.

Povećava samopouzdanje

Samopouzdanje se može trenirati, a jedan od najboljih treninga je izlaženje s muškarcima koji se bore za tvoju naklonost, prenosi Index.hr.

Smanjuje emocije

Žene koje se prebrzo zaljubljuju i postaju opsjednute muškarcem na ovaj bi se način mogle izliječiti. Ako se istovremeno viđaš s više njih, naučit ćeš obuzdati emocije.

Šalje poruku da nisi laka

Zvuči nelogično jer žena koja izlazi s više muškaraca može djelovati lako, ali nitko ne kaže da ćeš biti u ozbiljnoj vezi s više muškaraca odjednom. Ako se viđaš s više njih i nikome još nisi dopustila da ti se približi do kraja, šalješ poruku da se za tebe treba izboriti, a žene takvu poruku vrlo često zaborave poslati.